Trina


Official starting 08/04 09/04 10/04 11/04 12/04 13/04

Concert

15/04  

   
 

 
   

c   c
 

Etant nouvelles au Trina Orchestra, voici nos premières impressions : une ambiance festive, détendue, familiale presque car la musique nous réunit et nous unit, les musiciens sont très accueillants et ouverts ; les morceaux proposés sont très variés et nous plaisent. Que dire de Tauves ? Un cadre naturel appréciable, calme, idéal pour passer une bonne semaine pleine de musique et de souvenirs.

Nach einer langen Busfahrt sind wir nun endlich im sonnigen Tauves angekommen.
Wir wurden herzlich empfangen und anschliessend an die Begruessung haben sich die einzelnen Lehrer vorgestellt.
Jeder Spieler wurde einzeln aufgerufen und erhielt seine eigene Mappe.
Da die Zimmerverteilung schon im Vorraus abgeklaert wurde, konnten wir schnell unsere Zimmer beziehen.
Bei einem netten Stehempfang wurden wir noch auf ein Willkommensgetraenk eingeladen.
Alles in Allem fuehlen wir uns hier sehr wohl.

Budapest. Keltei pályaudvar. 9:10. Elindultunk. Filmnézés, evés, ivás, beszélgetés, nassolás után este 7 órakor megérkeztünk Ulmba, ahonnan autókkal vittek minket Gerstetten egyik parkolójába. Itt vártak ránk a német családok, az aznap estét ki-ki a maga családjával töltötte. Persze hamar ágyba kerültünk az egész napos utazás után.

Két nap fárasztó, könny?nek nem mondható, de élményekben gazdag vonatozás és buszozás után végre megérkeztünk végs? célunkhoz, Tauves falucskában lev? ifjúsági szállóba. Tanáraink rövid bemutatkozása és az eligazítás után átvettük szobáinkat és elkezdtük  felfedezni a hely rejtelmeit. Nagyon örültünk a welcome sör és üdít?nek, amivel a franciák kedveskedtek nekünk, de innent?l kezdve kuponokra vagyunk utalva, hiszen ebben a kis közösségben nem a készpénz a fizet? eszköz. Vacsorára egy helyi specialitást kaptunk, amit mindenki habzsolva fogyasztott ( nagyon-nagyon éhesek voltunk J), az ételhez természetesen helyi bor is dukált (tessék megnyugodni, a kicsik csak üdít?znek). Az este további részét a klubházban töltjük, mindannyian, együtt. Holnap újra jelentkezünk.

 

 
c   c